Ultima zi de schi la Sinaia

Ski, 29 martie 2024, TabereCuSufletVineri, 29 martie, se putea schia in conditii neasteptat de bune pe partiile din Valea Dorului si Valea Soarelui, daca tinem cont de caldurile din ultimele zile! Stratul de zapada era continuu, pe toata lungimea partiei, zapada era de primavara, firnuita pe alocuri, iar atmosfera cum nu se poate mai frumoasa! Din pacate insa, s-a dovedit a fi ultima zi din acest sezon de schi la Sinaia:(

Desi conditiile de schi erau inca bune, Transport Urban Sinaia – operatorul de transport pe cablu de la Sinaia  – a anuntat vineri, printr-un mesaj sec pe pagina de social media, ca incepând de a doua zi “domeniul schiabil Sinaia rămâne închis”. Este prima oara de cand TUS a preluat controlul integral al domeniului schiabil, cand sezonul se inchide atat de devreme . Anuntul a cazut ca un trasnet, mai ales ca in urmatoarea perioada mai aveam programate trei activitati de weekend, precum si o zi dedicata programului WeCare Lectii gratuite la Schi.

Ca urmare suntem nevoiti sa modificam programul Taberelor de Schi si Snoboard si al Weekendurilor Active. Astfel, Tabara Soarelui din perioada 28 aprilie – 3 mai se anuleaza, iar in locul celor trei iesiri de weekend la schi, vom merge intr-unul la schi pe vai, in altul cu bicicletele pe traseele de downhill, iar in cel de al treilea, la catarat. Participantii care au achitat avansul vor avea posibilitatea sa aleaga un alt program sau sa solicite returnarea integrala a avansului fara taxa suplimentara.

De asemenea, se va incerca recuperarea cartelelor de schipass care nu au putut fii utilizate din cauza inchiderii premature a sezonului si a anuntului foarte din scurt.

Foto: Dimi Mirancea, Madalina Totan

2 thoughts on “Ultima zi de schi la Sinaia

Leave a comment