Cartele gratuite de skipass

Cartele, Ski, Gratuit, WeCare, TabereCuSufletAsociatia Tabere cu Suflet ofera, prin programul WeCare Sport pentru toti Copiii, mai multe cartele de schi valabile pe domeniul schiabil de la Sinaia:)

Nu incape indoiala ca sezonul de schi de anul acesta a fost unul scurt si cu putina zapada:( Mai mult, din cauza zilelor calduroase anuntate pentru weekend, se discuta despre inchiderea, temporara deocamdata, a celor doua telescaune din Valea Dorului si Valea Soarelui!

Anul acesta sezonul fiind mult mai scurt, am ramas cu multe cartele nefolosite! Cartelele sunt de cate 3 zile neconsecutive, cinci pentru copii sub 12 ani si doua pentru adulti, au termen de valabilitate pana in 8 mai 2024 si, la fel ca anul trecut, ne face placere sa le oferim cu titlu gratuit unor persoane cu posibilitati financiare limitate!

Mentionam ca au fost facute mai multe cereri de prelungire catre operatorul pe cablu, insa acesta, desi intr-o prima faza a acceptat, promitand ca se rezolva, pana la urma a refuzat prelungirea lor.

Dar cum s-a ajuns in aceasta situatie? Dupa cum probabil stiti, de anul trecut cand a avut loc fuziunea a doi operatori de transport pe cablu la Sinaia, tarifele la skipass au cunoscut o crestere astronomica! Mai multe detalii
Au fost mai multe persoane care ne-au spus ca nu mai pot veni in tabere la Sinaia din cauza skipassului. Intelegand presiunea financiara imensa din cauza acestui nou cost, am cautat diferite solutii pentru a-i putea sprijini prin programele WeCare pe cei care nu isi mai puteau permite sa vina in tabere. Astfel, in cadrul programului WeCare Sport pentru toti Copiii au fost oferite Lectii gratuite de Schi in fiecare zi de luni, au fost acoperite partial costurile de Skipass-ului in Tabere de Schi si Snowboard si a fost creat un eVoucher special pentru cei care doresc sa participe la un Weekend Activ la Schi si Snowboard. Mai multe detalii

De asemenea, am adresat Primariei Sinaia mai multe cereri, in care solicitam permisiunea de a organiza activitati pe partiile de la Sinaia, precum si reduceri pentru grupurile de copii sau cartele de monitori pentru adultii insotitori, cereri ramase, din pacate, fara raspuns.
Totodata, a fost achizitionat un numar mare de cartele la inceputul sezonului, operatorul de cablu oferind o reducere de volum. Aceasta reducere am folosit-o pentru a compensa schipass-urile pentru instructorii insotitori, care nu beneficiaza de nici o reducere altfel! Am fost insa nevoiti sa facem achizitia intr-o singura transa pentru a obtine aceasta reducerea!

Este dificil insa de estimat un necesar pentru un intreg sezon, mai ales ca nu exista informatii despre data de inchidere a sezonului, aceasta fiind dependenta de vreme! Asa se face ca am ramas cu aceste sapte cartele pe care le daruim astazi.
Pentru orice detalii, va rugam sa ne contactati.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a comment