Weekend Activ la Cautare de Comori

Kids, Via Ferrata, TabereCuSufletSambata, 20 aprilie, va invitam la Sinaia, la o zi de Aventura, in care Distractia se va impleti cu Cunoasterea! Vom urca la Cota 2000 si vom face o drumetie pe Drumul Reginei, apoi, echipati cu hamuri si echipament de alpinism, vom intra intr-un mini Parc de Aventura! Pe drum vom vorbi despre Carmen Sylva si despre Povestile sale, iar la final, pentru ca se apropie sarbatorile Pascale, vom cauta Ouale magice, bine ascunse in Gradina Reginei:)

Weekend Activ

Ce: Drumetie, Aventura Parc, Treasure Hunt

Cand: Sambata, 20 aprilie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta:)
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Descriere traseu: Vom urca cu telegondola pana la Cota 2000, apoi vom face o drumetie pe un traseu cu lungimea de 9 km, de dificultate redusa, preponderent in coborare.
Traseul de Treasure Hunt are aproximativ 3 km si 200 m diferenta de nivel, insa copiii, fiind atrasi de joc, nici nu simt cand il parcurg:)
Parcul de Aventura consta in parcurgerea unui slack line si a unei punti a indianului, precum si a unui scurt traseu de Via Ferrata.

Ce oferim:
All Inclusive: Transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, masa picnic, supravegehere si indrumare copii si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile pentru cei mici si pentru cei mari:)
Just Treasure Hunt: Toate de mai sus, mai putin transport si masa.

Contributie:
– 90 lei – varianta Just Trekking
– 180 lei – varianta All Inclusive
Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: Locurile la aceasta iesire sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la Cautare de Comori.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Leave a comment