Weekend Activ la Escalada

Climbing, Sinaia, Sf.Ana, Tabere cu SufletSambata, 20 aprilie, deschidem sezonul de catarat pe stanca! Cu aceasta ocazie va invitam la faleza Sf.Ana de la Sinaia sa urcam pe traseele Tabere cu Suflet si sa coboram in rapel! Sunt asteptati toti cei care vor sa se reconecteze cu natura si sa se bucure de Primavara, adulti sau copii, indiferent de varsta sau nivel:)

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Sambata, 20 aprilie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa membrilor Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau nivel, putand participa chiar si cei care nu s-au mai catarat vreodata.
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet de la Sf.Ana sunt trei trasee de alpinism cu grad redus (3-4 UIAA), ideale pentru initiere. Asigurarea se face de sus (Top). De asemenea, exista o zona unde se pot catara si copii mai mici (5-7 ani).

Rapel: Vom face o coborare autoasigurata, de pe o platforma cu acces facil. Coborarea are aproximativ 5 m.

Via Ferrata: Exista si posibilitatea sa parcurgem un traseu de Via Ferrata. Traseul este de dificultate redusa (PD), scurt, cu doua scari verticale si un pod indian de 25 m lungime. Traseul poate fi parcurs de adulti si copii cu anumita inaltime. De asemenea, este necesara o anumita pregatire.

Ce oferim:
All Inclusive: Transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, initiere & instruire alpinism (escalada si rapel), echipament alpinism (ham, casca, coarda, dispozitiv filare, carabiniere, anouri), masa picnic, supraveghere copii si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:)
Just Climb: Toate de mai sus, mai putin transport si masa.

Contributie:
– 150 lei – varianta Just Climb
– 220 lei – varianta All Inclusive
Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: Locurile la aceasta iesire sunt limitate iar inscrierea se poate face aici. Ocuparea locurilor se face in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat la Faleza Sf.Ana.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

One thought on “Weekend Activ la Escalada

Leave a comment