Se intoarce iarna la munte?

Ski, Carp, Sinaia, Tabere Cu SufletIn ultimii ani am observat ca Iarna vine din ce in ce mai tarziu, prin ianuarie sau chiar februarie, insa nici nu pleaca atat de repede! Anul acesta am suferit si mai mult din cauza lipsei zapezii si, desi suntem la jumatatea lunii martie, iarna parca nici nu a inceput:( Iata insa ca rugile ne-au fost in sfarsit ascultate si ninsoarea indelung asteptata a venit:) La munte a nins in ultimele zile, iar la Sinaia curajosii au coborat pe Carp si pe celelalte variante spre Cota 1400! “A fost tare fain” au spus cei care au fost astazi pe munte!

“Stratul este destul de consistent in offpiste, dar zapada este destul de moale si se poate rupe pana la pamant daca virezi din scurt” ne spune Vlad. “Zapada s-a cam tocat, dar tot a mai ramas ceva! Sunt fericit ca am reusit sa coboram pana aprope de 1400” ne mai spune el:)

Vestea buna este ca prognozele arata ninsori in continuare! Asa ca, pentru a raspunde la intrebarea din titlu, probabil ca iarna nu se mai intoarce, insa ne da macar si in acest sezon ragazul necesar sa ne bucuram de trecerea anotimpurilor!

Foto: Vlad Radulea

2 thoughts on “Se intoarce iarna la munte?

Leave a comment