Weekenduri Active pe partie

Ski Sinaia TabereCuSufletProgramul Weekend Activ continua cu mai multe iesiri la Schi si Snowboard! Saptamana viitoare, duminica, 3 martie, urcam la Cota 2000, in cautarea zapezii, apoi vom reveni weekend de weekend pe partiile de la Sinaia, la lectii gratuite de schi sau la Weekenduri Active pe zapada🙂

Iata programul activitatilor, precum si cateva informatii despre Weekendurile Active la Schi si Snowboard din acest sezon:

Activitati pe Zapada

Weekend Activ la Schi si Snowboard

Ce: Schi sau Snowboard

Unde: Sinaia. In cazul in care nu se poate schia aici, vom alege o alta statiune cu conditii mai bune de zapada.

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat. La unele iesiri exista posibilitatea formarii unei grupe de debutanti.

Cine: Iesirile Weekend Activ sunt deschise exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar ca sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Competitie: Daca vor fi conditii, vom incerca sa reluam traditia Cupei Tabere cu Suflet si sa organizam cate un concurs de Schi si Snowboard la aceste iesiri!

Ce oferim: Pentru programul Weekend Activ sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs.
  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs.

Contributie: Valoarea contributiei pentru iesirile Weekend Activ este:

  • Just Race: GRATUIT;
  • Just Ski: 150 lei
  • All inclusive: 250 lei

Pretul nu include transportul pe cablu si echipamentul de inchiriat.

Card Fii Activ! Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere! Mai multe detalii

Inscrieri: Inscrierea se poate face aici. La aceste iesiri locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire Weekend Activ la Schi si Snowboard de la Sinaia, din sezonul trecut:)

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar iarna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Weekenduri Active pe partie

Leave a comment